• Pentru consultație profesională Completează Formularul

    Completează formularul și te sunăm noi!

Completează formularul și te sunăm noi!

Produse

Despre Tronex-Com în 100 de cuvinte

Tronex-Com leagă interesele producătorilor (uzinelor metalurgice, combinatelor) din Ucraina, România, Italia și consumatorilor ( producătorilor) din Moldova pe piața metalelor din 1998. Monitorizăm mereu sortimentul producătorilor și nevoile clienților, astfel suntem întotdeauna gata să oferim sortimentul și volumul necesar la momentul potrivit. Tronex-Com comercializează: produse metalice, materiale de construcție, dar și elemente forjate en-gros și cu amănuntul. Oferim servicii de prelucrare a metalelor: tăiere, valțare, sablare, îndreptarea sârmei și servicii de livrare. Tronex-Com servește în mod fiabil, eficient și rapid fiecăre client în conformitate cu standardele: ISO 9001, business procese pentru achiziții, deservire, descărcare și controlul calității.

 

  • Image1

    Comerţul cu metale laminate angro şi cu amănuntul

  • Image1

    Prestarea serviciilor privind prelucrarea primară a metalelor

  • Image1

    Producerea şi comerţul elementelor forjate

De ce Tronex?

Ce spun clienții despre noi

Profesionalism la cel mai înalt nivel! De fiecare dată când avem nevoie urgent de metal, apelăm la compania Tronex-Com căci suntem sigur că o să primim marfa solicitată, rapid și de calitatea pe care ne-o dorim.

Star
Image1

Mihail

MANAGER

Cooperăm cu Tronex-Com de câțiva ani și cu siguranță vom coopera din nou. Parteneriatul nostru este de mai mulți ani și se bazează pe încredere, respect și onestitate.

Star
Image1

Ion

MANAGER

Metal de calitate, deservire la nivel și echipă competentă, iată trei motive de ce aleg Tronex-Com.

Star
Image1

Mircea

MANAGER

Revenim în fiecare sezon la compania Tronex-Com după metal, avem o istorie lungă de colaborare și împreună am reușit să construim numeroase edificii în Chișinău care o să înfumusețeze orașul încă zeci de decenii.

Star
Image1

Valeriu

MANAGER

Companie cu o calitate excelentă a serviciilor verificată în ani! Totul este transparent și gândit pentru comoditatea clientului. Apropo, chiar încarcă în 20 de minute!  

Star
Image1

Victor

MANAGER
Gs

Parteneri