tronex.md

Acum 20 de ani, pe piaţa tânără a materialelor de construcţii a apărut compania Tronex-Com. Activitatea de bază a acesteia este copmerţul cu metale feroase laminate-angro şi cu amănuntul. Sediul central şi spaţiile comerciale sunt amplasate pe şoseaua Balcani,3A, pe locul bazei de metal de pe timpurile sovietice.

Amplasarea avantajoasă, relaţiile existente cu furnizorii şi cumpărătorii, condiţiile optime de lucru cu clienţii au permis companiei să ocupe într-un termen scurt un loc printre cei mai importanţi traderi de metale din Moldova.

Extinzându-şi potenţialul, dupa 20 de ani, baza de metale s-a transformat într-un centru de metale cu ciclu deplin de prelucrare. Începînd de la un spaţiu comercial de  200 metri pătraţi, în prezent compania dispune de spaţii comerciale pe un teritoriu de perste 1,38 ha, dintre care: depozite oe o suprafaţă în jur de 12 000 metri pătraţi şi spaţii de producere pe o suprafaţă de  2000 metri pătraţi. Compania şi-a manifestat întotdeauna dorinţa de a aduna pe un singur teritoriu, la un singur contractant, întreg spectru de mărfuri şi servicii legate de comercializarea metalelor feroase.

Direcţiile de bază în activitatea companiei sunt:

- comerţul cu metale laminate angro şi cu amănuntul;

- comerţul cu materiale de construcţii ( ciment, scândură, grinzi);

- prestarea serviciilor privind prelucrarea primară a metalelor;

- producerea şi comerţul elementelor forjate;

- producerea uşilor din metal;

- producerea construcțiilor metalice;

- producerea mobilei din metal sub brandul Stillferro.

Activitatea de baza a companiei este comerţul cu metale laminate. Consumatorii de bază ai metalului sunt companiile de construcţii. Şi anume acest segment şi abordarea flexibilă a acestuia a permis companiei să progreseze. Compania tinde să satisfacă necesităţile companiilor de construcţii în ceea ce priveşte asortimentul de produse laminate şi condiţiile de livrare a acestor. În plus, compania a îmbogăţit oferta pentru companiile de construcţii cu astfel de poziţii precum uşile din metal şi balustrade. De asemenea, metalele sint solicitate de companiile şi persoanele  care se ocupă de producerea articolelor din metal. În afară de avantajele sus-menţionate, acestea beneficiază de astfel de servicii precum  prelucrarea metalului şi de peste 1000 de elemente forjate decorative pentru asamblarea independentă a articolelor din metal.

Astăzi Tronex-Com este o companie dinamică, cu mare potenţial de dezvoltare. Misiunea companiei este soluţionarea complexă a necesităţilor privind asigurarea consumatorilor cu produse laminate şi articole din metal. Tronex-Com creează confortul din metal.

Copyright 2014. Toate derepturile sunt rezervate